SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
REKORDI
 
Žabljak: Rekordna posjećenost za praznike
Autor/izvor: SEEbiz / CdM
Datum objave: 08.01.2019. - 19:53:27
ŽABLJAK - Na Žabljaku turistički poslenici su zadovoljni posjetom za vrijeme novogodisnjih praznika. Direktor skijališta Savin Kuk, Milutin Tomić ne krije zadovoljstvo i ističe da su za praznike zabilježili rekordnu posjećenost.

"Svakog dana smo imali, u toku novogodišnjih praznika, od hiljadu do hiljadu i po posjetilaca, kako skijaša tako i posjetilaca koji su koristili naše ugostiteljske objekte. To su pretežno gosti iz Crne Gore, ali imali smo goste i iz Albanije, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke", kazao je za Info biro Tomić.

Sa njim je saglasan i menadžer skijalšta Javorovača Nikola Rondović.

"Ski centar Javorovača ovih dana bilježi dobru posjećenost. Snijega ima dovoljno. Što se tiče novogodišnjih i božićnih praznika i tu je bila dobra posjećenost, kapaciteti su bili popunjeni. Kod nas su pretežno domaći gosti i porodični ljudi. Za novogodišnje praznike tu su nam bili gosti iz Dubrovnika koji evo već petu godinu zaredom dolaze kod nas", rekao je Rondović.

Nacionalni restoran Crno jezero je mjesto gdje možete tokom cijele godine probati tradicionalne specijalitete domaće kuhinje.

Zadovoljstvo ne krije ni upravnik restorana Crno jezero Dragan Papić.

"Što se tiče zimske turističke sezone, mi smo maksimalno zadovoljni. Posjećenost je velika, kako za novogodišnje, tako i za božićne praznike i još uvijek imamo dosta gostiju", istakao je Papić.

Dragana Obradovic menadzer hotela Zabljak kaže da je ovogodišnja posjeta bolja od prošlogodišnje.

"Što se tiče prazničnih dana bila je veoma velika posjećenost i možda se čak tražilo mjesto više. Što se tiče sadašnjeg perioda, takođe smo zadovoljni posjetom. Za sada imamo više domaćih nego stranih gostiju, vjerovatno je razlog raspust koji je u toku u Crnoj Gori i uglavnom su to porodice",kazala je ona.