SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KONKURS
 
Vlada: Konkurs za direktore javnih preduzeća
Autor/izvor: SEEbiz / Tanjug
Datum objave: 03.07.2013. - 12:13:00
Zadnja izmjena: 03.07.2013. - 12:23:10
BEOGRAD - Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća za skloništa i zadužila Ministarstvo unutrašnjih poslova da u roku od osam dana objavi oglas o javnom konkursu.
Kako je saopštila Kancelarija za saradnju sa medijima Vlada je donela i odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora javnih preduzeća „Nacionalni park Kopaonik",„Nacionalni park Đerdap", „Nacionalni park Tara", „Nacionalni park Fruška gora" i „Nacionalni park Šar planina".

Vlada je ujedno zadužila Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja da u roku od osam dana od donošenja ove odluke objavi oglase o javnim konkursima za ova javna preduzeća.

Vlada Srbije je usvojila mišljenja o amandmanima na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2013. godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona budžetskom sistemu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji se razmatraju u Narodnoj skupštini Republike Srbije, kaže se u saopštenju.