SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAVE
 
Više od 460 izlagača na Zagreb Auto Showu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 05.04.2018. - 19:25:39
ZAGREB -  Zagreb Auto Show, 15. salon automobila i prateće industrije održat će se od 10. do 15. travnja na cijelom prostoru Zagrebačkog velesajma i okupiti više od 460 izlagača iz 34 zemlje te 85 brendova vozila, ali među njima neće biti i Rimac Automobili, najavljeno je u četvrtak na konferenciji za novinare na ZV-u.

„S obzirom da je održavanje ovog salona od iznimnog značenja za gospodarstvo Grada, ali i Republike Hrvatske, uživa apsolutnu potporu Grada i mene kao gradonačelnika. Mogu se zahvaliti svima koji su ugrađeni u ovaj projekt. Zagreb Auto Show je od neprocjenjive važnosti za gospodarstvo, turizam i ugostiteljstvo Grada Zagreba. Stoga, pozivam naše građane i drage goste da posjete Zagrebački velesajam i ovogodišnji Auto Show kako bi dali podršku izlagačima kao i domaćim proizvođačima vezanima za auto industriju te tako potaknuli daljnji razvoj ove za sve nas izuzetno važne gospodarske grane.“, istaknuo je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba. 

„Grad Zagreb uistinu živi s nama Zagreb Auto Show, pa tako zajedno i mi i naši izlagači, njih 463 iz 34 zemlje, svi sponzori i partneri uključeni u njegovu pripremu, dajemo i ove godine najbolje od sebe. Salon će zauzeti sve raspoložive smještajne kapacitete, ukupno 70.000 m2 izložbene površine raspoređene u 14 paviljona i na otvorenom prostoru. Od ukupno prisutnih 85 brandova automobila, motocikala i gospodarskih vozila imamo 133 premijere i ponovno ukupno najbogatiji prateći program ikada.“, rekla je dr.sc. Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.Uspješna poslovna suradnja s Inom kao generalnim sponzorom Zagreb Auto Showa nastavljena je i za ovogodišnje izdanje Salona.Obraćajući se prisutnima, direktorica Korporativnih komunikacija Ine Marina Burazer je naglasila:

„Ponosni smo što ćemo ponovno, kao najveća hrvatska naftna kompanija, generalnim sponzorstvom podržati ovaj međunarodno priznati automobilistički događaj od posebnog društvenog značaja. S obzirom na dinamičnost naftne i auto industrije i sve složenije globalno tržište, i INA će nastaviti pratiti trendove i razvoj novih tehnologija, s ciljem kontinuiranog unaprjeđenja svojih proizvoda i usluga. I ove godine pripremili smo brojne zanimljive aktivnosti u sklopu svog izložbenog prostora u paviljonu 8 za sve ljubitelje automobila kojih će sigurno biti rekordan broj.

“Ivo Ivančević, predsjednik Udruženja trgovine motornim vozilima pri HGK istaknuo je kako je Zagreba Auto Show bio veličanstven i prije dvije godine, a vjeruje da ove godine ide još i dalje. Količina premijera je rekordna, a Zagreb Auto Show je show auto branše u Hrvatskoj, rekao je.