SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
BUKING
 
U Valamar Rivijeri zadovoljni bukingom za Uskrs i cijelu sezonu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 01.04.2019. - 08:37:50
POREČ - U najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj Valamar Rivijeri i ove godine nastavljaju s investicijama, a zadovoljni su i bukingom za cijelu sezonu, kao i za uskrsne blagdane, kada planiraju i otvoriti većinu objekata na svim destinacijama od Istre do Dubrovnika.

"Za uskrsne blagdane bilježimo odličan buking te su naši hoteli i kampovi spremni za prihvat gostiju, a i ukupno smo zadovoljni bukingom i hotela i kampova za ovu sezonu u svim našim destinacijama te intenzivno radimo na pripremi sezone i dovršetku svih investicija koje su u tijeku", poručuju iz Valamara.

Podsjećaju da su i u ovoj godini nastavili sa snažnim investicijskim ciklusom od 793 milijuna kuna.

Napominjući da to znači i nastavak strategije ulaganja kompanije u repozicioniranje portfelja prema ponudi i uslugama visoke dodane vrijednosti, iznose primjere investicije u kampove.i hotele.

"Nekadašnji kamp sa dvije zvjezdice Istra Sunny Camping u Funtani u blizini Poreča ove će sezone postati kamping ljetovalište Istra premium Camping Resort sa pet zvjezdica, a turisti se za njega već naveliko zanimaju pa i bukiraju. Uz to, i objekt Valamar Collection Marea Suites sa pet zvjezdica u predjelu Borik u Poreču ovu sezonu dočekuje s brojnim novim sadržajima, dok najveća ovogodišnja investicija na Rabu uključuje cjelokupnu rekonstrukciju hotelskog resorta TUI Sensimar Carolina Resort by Valamar, a repozicionirao se i hotel Valamar Padova i upotpunio sadržaje za obiteljski odmor", iznose iz Valamara.

Na pitanje hoće li ove godine biti korekcija cijena u odnosu na prošlu godinu, odgovaraju da "Valamar već godinama ima razvijen sustav 'revenue' menadžmenta te se u skladu s time formiraju cijene, a kod svih novo investiranih objekata, podižemo kategoriju usluga te u skladu s time formiramo i njihovu cijenu".
Naglašavaju i da kontinuirano razvijaju suradnju sa strateškim partnerima-touroperatorima, temeljem čega ostvaruju povećanje broja gostiju koji dolaze zrakoplovima, kao i ravnomjerniju segmentaciju emitivnih tržišta i produljenje sezone.

"U touroperatorskom segmentu pronalazimo dodatni prostor za rast kroz nove investicijske projekte, kao i fokusiranjem partnera u pojedinačne objekte, što omogućuje optimiziranje proizvoda i usluge te u konačnici i višu efikasnost. Primjerice najveća ovogodišnja investicija na Rabu odnosi se na cjelokupnu rekonstrukciju Valamar Carolina hotela i Vila, na razinu TUI Sensimar proizvoda", otkrivaju iz Valamara.

Poručuju i da u svim destinacijama nastavljaju i sa organizacijom ili sponzorstvima destinacijskih 'evenata', a kako bi omogućili što bogatiju ponudu gostima u pred i posezoni.

"Destinacijski menadžment i razvoj destinacija jedna je od osnovnih strateških odrednica Valamara gdje god posluje, a ulaganje u destinacijska događanja u sinergiji s lokalnom zajednicom rezultiraju novim sadržajima i proširenjem ponude", naglašavaju izu Valamara.

Napominju i da su zadovoljni prvom zimskom sezonom u Austriji, odnosno s radom njihovog hotela u Obertauernu, koji je otvoren do kraja travnja, jer je to zimska destinacija.