SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
MONOPOL
 
Srbija dobija svoju verziju Monopola
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.03.2015. - 16:45:39
BEOGRAD - Srbija dobija sopstevnu verziju Monopola - posebna edicija najpopularnije društvene igre Monopol Srbija biće prva verzija tematski posvećena celoj zemlji.
Ljubitelji društvene igre imaće priliku da predlože šta žele da vide na Monopol Srbija tabli. Javnost će moći da nominuje svoja omiljena mesta, obeležja i lokacije koja će postati vlasnički posedi na tabli, putem fejsbuk stranice MonopolySerbia. Monopol tabla poseduje 22 polja grupisana po kriterijumima u osam zona.

Direktor odeljenja za razvoj Monopola Lazar Vuković je rekao da iščekuje najbolje predloge za kategorije "nasleđe”, "zabava”, "umetnost”, "sport” i "festivali” koji verodostojno predstavljaju Srbiju.

Kreatori igre će izabrati najinventivnije predloge koji će krunisati tablu Monopol Srbija.

Konkurs za davanje predloga će biti otvoren od 1. do 30. aprila, a glasanje za pobedničke predloge će trajati četiri nedelje. Autor najboljeg predloga, biće pozvan da na odabranoj lokaciji u gradu svečano otkrije ploču u zemlji sa natpisom Monopol Srbija 2015. Igra će biti dostupna na tržištu u novembru.

Monopol Srbija ozvaničiće proslavu 80 godina od kako je kompanija Hazbro pustila Monopol u prodaju, davne 1935. godine, a ovu ediciju predstaviće Winning Moves, kompanija licencirana za proizvodnju lokalnih Monopol izdanja kompanije Hasbro.