SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
USLUGE
 
Putnicima Air Francea dostupan i internet tokom leta
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 24.10.2018. - 15:18:31
PARIZ - Shvatajući da je internet postao preka potreba, Air France predstavio svoju novu uslugu - Air France CONNECT, koja nudi mogućnost putnicima da budu konektovani na Wi-Fi signal, čak i tokom leta. Putnici će moću da izaberu između jednog od tri nivoa pristupa WI-Fi-ju i da se povežu sa svojih uređaja (smartfon, tablet, kompjuter).

Kako je saopštila ova kompanija, osnovna usluga koja je dostupna jeste besplatno primanje i slanje poruka preko aplikacija Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage i WeChat-a. Pored toga što će ostati u kontaktu sa svojim najbližima, putnici će moći da pristupe sajtu airfrance.com i da koriste Air France aplikaciju kako bi proverili ili izmenili svoje rezervacije.

Za putnike koji ne mogu da izdrže nekoliko sati a da ne pročitaju šta se dešava u svetu ili ne provere društvene mreže, osmišljena je usluga koja omogućava surfovanje po netu, proveru i slanje mejlova. Putnici mogu da koriste ovu uslugu po sledećim cenama - 3 EUR za celo putovanje na kratkim relacijiama, 5 EUR za celo putovanje na relacijiama srednje dužine, 8 EUR za sat vremena na duglinijskim letovima (2,700 milja), 18 EUR za celo putovanje tokom dugolinijskih letova (6,000 milja).

Za one najzagriženije, kojima je internet već neprekidna potreba, tu je i pristup strimu. Ova usluga koja je dostupna na svim dugolinijskim letovima kombinuje prednosti pristupu za poruke i pristupu surfovanju. Pristup strimu omogućava internet velike brzine, tako da putnici mogu da gledaju serije ili pak uživo prate sportske događaje koji se odvijaju baš u vreme leta. Takođe, brzina konekcije omogućava i skidanje sadržaja sa interneta za samo 30 EUR.

Air France CONNECT servis će uskoro biti unapređen tako da putnicima omogući i dodatne usluge kao što su detaljne informacije o letovima, onlajn kupovina ili bogata kolekcija filmova, TV serija i dokumentaraca koji će moći besplatno da se gledaju tokom leta.