SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TUŽBA
 
Prodanović i Sloković: Todorić tuži državu zbog lex Agrokora
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 07.12.2017. - 08:10:00
Zadnja izmjena: 07.12.2017. - 08:12:28
ZAGREB - Gostujući u emisiji Pressing Petra Štefanića na televiziji N1, odvjetnički dvojac Jadranka Sloković i Čedo Prodanović najavili su da će Ivica Todorić podići arbitražnu tužbu zbog 'lex Agrokora', povukli određene paralele između slučaja Todorić i Sanader te otkrili dio obrambene taktike

'Očito je da će biti više arbitraža. To je otprilike kao arbitraža između Ine i Mola', rekla je Sloković nakon što je Prodanović najavio da Todorić podiže arbitražnu tužbu, kojom traže privremenu mjeru obustave 'lex Agrokora'.

Na pitanje očekuje li da će Todorić biti izručen u travnju, Prodanović je rekao da on 'tada sigurno neće biti u Hrvatskoj, budući da će mu ruke biti vezane, te smatra da mu je lakše braniti se na ovaj način'. Stoga će njegov odvjetnički tim podnijeti još jednu žalbu na eventualno rješenje o izručenju, koja bi mogla odgoditi njegov povratak u Hrvatsku 'još nekoliko mjeseci'.

Najavili su da će Ivica Todorić uskoro izaći u medije. 'New York Times je zainteresiran za razgovor, a možda će dati intervju i nekom hrvatskom mediju. Nije se još odlučio'.