SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SUMNJIVO
 
Pred kućom ministrice Žalac Mercedes E-klase koji nije u imovinskoj kartici
Autor/izvor: SEEbiz / Jutarnji list
Datum objave: 19.03.2019. - 21:19:04
ZAGREB -  Luksuzni Mercedes E klase, vrijedan barem 50.000 eura i u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila već dulje vrijeme stoji parkiran u dvorištu obiteljske kuće ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac u Vinkovcima, a nije naveden u njezinoj imovinskoj kartici, ekskluzivno donosi Jutarnji list u sutrašnjem broju.

Mercedes u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja, čiji dnevni najam stoji najmanje 1250 kuna, već dulje vrijeme stoji parkiran u dvorištu obiteljske kuće ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac u Vinkovcima.

Susjedi obitelji Žalac u razgovoru s reporterima Jutarnjeg lista tvrde da je luksuzna limuzina parkirana tamo već nekoliko mjeseci, da je vozi suprug Mario Žalac, a naši fotografi prošlog su tjedna od srijede do nedjelje nekoliko puta fotografirali ovaj vrijedan automobil.

Mercedes E klase, kako doznaje Jutarnji, novi je, registriran je 28. siječnja 2019., i iako suradnici ministrice Žalac tvrde da automobil nije u vlasništvu obitelji Žalac, niti su ga unajmili, nitko od sugovornika s kojima smo razgovarali ne želi reći čiji je i vozi li ga suprug Mario Žalac, kako tvrde susjedi.

- Automobil nije u vlasništvu niti u najmu obitelji Žalac - šturo su odgovorili iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a isti su odgovor poslali i na naš ponovljeni upit s detaljnim pitanjima u kojima smo tražili informacije o vlasništvu vozila, tko ga koristi te tko i koliko plaća najam.