SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ŠIRENJE
 
Otvoren CineStar Slavonski Brod
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 12.04.2013. - 13:25:36
ZAGREB - Sinoć je u Slavonskom Brodu, u sklopu centra City Colosseum, svečano otvoren 12-ti multipleks CineStar. Uzvanike je uz člana uprave Blitz-CineStara Hrvoja Krstulovića pozdravio i gradonačelnik Mirko Duspara, koji je CineStaru zahvalio na odluci da multipleks otvore upravo u Slavonskom Brodu.
Gradonačelnik se posebno obradovao činjenici što će se u sklopu programa Spektakli u CineStaru, na velikim platnima moći pogledati i prijenosi utakmica u kojima briljiraju najjače napadačke snage grada i županije—Ivica Olić i Mario Mandžukić.

Uzvanici su na otvaranju u 4 pune dvorane uživali u projekcijama filmova Zaborav, U sebi, Croods 3D i Pijev život 3D. Nakon filmova uslijedio je veliki vatromet koji je CineStar poklonio gradu, a zabava je nastavljena u sklopu centra City Colosseum.

Projekcije za javnost počinju danas od 11 sati, a na programu su akcijski hitovi Zaborav i G.I Joe: Osveta, animirani filmovi Croods 3D i Zambezija, domaći hitovi Zagonetni dječak i Sonja i bik, romantična SF avantura U sebi,  četverostruki dobitnik nagrade Oscar Pijev život, Disneyeva avantura Carstvo Velikog Oza i horor Posljednji egzorcizam 2.