SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
GUBITNICA
 
Orešković: Vidjet ćemo koliko će Kolakušićevih obećanja biti provedeno
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 26.05.2019. - 20:38:57
ZAGREB - Čelnica stranke START, Dalija Orešković, komentirala je rezultate izbornih anketa, prema kojima njezina stranka osvaja 2,6 posto glasova i ne osvaja mandat u Europskom parlamentu.

Mi smo u svakom slučaju bili tihi i nismo se znali nametnuti i nismo znali objasniti zašto je osim korupcije bitno govoriti i o drugim problemima, rekla je Orešković.

Rezultati su rezultati i moramo ih poštovati. Vidjet ćemo koliko će Mislav Kolakušić zagovarati borbu protiv korupcije. Vidjet ćemo koliko će od njegovih obećanja biti provedeno i kakve će posljedice to imati, rekla je Orešković.

Smatra da su ovi izbori općenito pokazali poraz ljevice. "Ljevica, ukoliko uistinu misli biti alternativa ovim tendencijama, za koje mislim da su opasne, mora preuzeti odgovornost i tražiti zajednički nazivnik za sve izbore koji dolaze", rekla je.

Govoreći o svojoj stranci, Orešković je kazala da "START još nije niti startao kako treba, imao je svoje porođajne muke, uspone i padove, ali sve je to iskustvo koje je neprocjenjivo i na kojem ćemo profitirati možda na kasnijim izborima".

Rezultat izbornih anketa od 2,6 posto je velik, zahvaljujem se svakom pojedincu, rekla je.

Tijek izbora iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.