SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NEKRETNINE
 
Novi natječaji za najam državnih stanova i zakup poslovnih prostora
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 02.08.2015. - 09:57:58
ZAGREB - Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) objavio je nove javne pozive za najam stanova i zakup poslovnih prostora u državnom vlasništvu.

U ovom se navratu nudi ukupno 26 stanova, od čega ih je 15 u Zagrebu, a ostalih 11 u Bjelovaru, Farkaševcu, Klanjcu, Koprivnici, Lepoglavi i Zaprešiću.

Državni stanovi u Zagrebu koji se nude pretežito se nalaze u širem centru grada. U skladu s kvadraturom početne cijene mjesečnog najma koje trebaju ponuditi zainteresirani kreću se od 221 do 793 kune. Ponude za ove stanove mogu se predati do 2. rujna, a ugovor o najmu na rok od pet godina zaključit će se s najboljim ponuditeljem za svaki pojedini stan, uz mogućnost da se nakon isteka tog roka sklopi novi ugovor na još pet godina.

U javnom pozivu za zakup poslovnih prostora na koji se ponude mogu predati do 3. rujna nudi se jedan poslovni prostor na Korčuli (krovna terasa Lučke ispostave) i njih 25 u Zagrebu. Lokali u Zagrebu namijenjeni su različitim djelatnostima (ugostiteljstvo, trgovina, proizvodnja, uredske djelatnosti itd.), a površine prostora kreću se od 16 pa do 165 četvornih metara, dok je lokal u Korčuli površine 251 četvornih metara namijenjen isključivo ugostiteljstvu.