SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TELEFONIJA
 
Niže cijene telefonskih poziva u fiksnoj mreži Crnogorskog Telekoma
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 30.04.2018. - 19:16:23
PODGORICA - Cijene telefonskih poziva i mjesečne pretplate ADSL paketa u fiksnoj mreži Crnogorskog Telekoma biće niže od 1. maja, saopšteno je iz Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).

Po nalogu Agencije, cijene poziva ka drugim fiksnim mrežama u Crnoj Gori biće niže 40 odsto, a cijene poziva ka mobilnim mrežama deset odsto.

Cijene poziva ka mobilnim i fiksnim mrežama u drugoj, trećoj i četvrtoj međunarodnoj zoni biće niže za deset odsto u odnosu na sada važeće cijene.

EKIP je donio rješenje o sniženju cijena elektronskih komunikacionih usluga Telekoma u fiksnoj mreži. Ovim rješenjem jeTelekomu, kao operatoru sa značajnom snagom na tržištu, naloženo da snizi cijene telefonskih poziva iz fiksne mreže i cijene mjesečne pretplate ADSL paketa.

Na osnovu rješenja Agencije maloprodajne cijeneTelekoma za uslugu pristupa internetu biće niže deset odsto za sve ADSL pakete.

"Od 1. maja biće snižene i veleprodajne cijene pristupu internetu 8,1 odsto, čime se obezbjeđuju povoljniji uslovi da i drugi operatori, pružaju uslugu pristupa internetu preko infrastrukture Telekoma", saopšteno je iz EKIP-a