SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRLJAVI VEŠ
 
Mourinho: Ronaldo misli da je najpametniji
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 05.06.2013. - 11:23:19
LONDON - Premda se o tome nagađalo, portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho je prvi put javno priznao kako je za vrijeme mandata u Real Madridu imao nesporazuma s Cristianom Ronaldom.
"Ronaldo misli da je najpametniji i da sve zna" kazao je Mourinho, te dodao: "Ronaldo nije podnosio kritiku kada je u pitanju taktika i poboljšanje igre. Možda je mislio kako mu trener ne može pomoći, no uvjeren sam kako još može napredovati."

Novi menadžer Chelsea smatra kako je tijekom tri sezone provedene u 'Kraljevskom klubu' postavio dobru igru u kojoj je Ronaldo mogao pokazati svoj potencijal i postizati golove. "Ronaldo je imao tri sjajne sezone u Realu. Igrali smo na način koji je njemu najviše odgovarao."

Mourinho se osvrnuo i na 'izdaju' Pepea koji ga je javno kritizirao zbog 'nedovoljnog poštivanja vratara Ikera Casillasa'.

"Ne znam je li me Pepe izdao. Svi gu željeli otjerati iz Reala, no ja sam se borio za njega i zadržao ga u momčadi. Potom se ozlijedio i ispao iz momčadi jer je Raphael Varane igrao sjajno," dodao je Mourinho.