SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SUKOBI
 
Mlada Vojvodina poklonila banane Sergeju Trifunoviću preko Instagrama
Autor/izvor: SEEbiz / Beta
Datum objave: 02.03.2019. - 19:21:17
NOVI SAD - Organizacija Mlada Vojvodina poklonila je danas, preko društvene mreže Instagram, banane predsedniku Pokreta slobodnih gradjana Sergeju Trifunoviću i uputila uvrede na njegov račun.

"Novi Sad nema zoološki vrt, ali to nije razlog da majmuni govore na skupovima. Sergeju s ljubavlju, pozdrav iz Vojvodine, Mlada Vojvodina", navela je ta organizacija na Instagramu.

Sergej Trifunović je sinoć rekao da je čuo priče o „planu za otcepljenje Vojvodine", koji bi, kako tvrdi, trebalo da realizuje Nenad Čanak i pozvao okupljene gradjane da to nikako ne dozvole.

On je rekao da bi, po tom planu, "debeli" Nenad Čanak "na kamionu, sa okupacionom vojskom" trebalo da udje u Novi Sad i proglasi „otcepljenje" Vojvodine od Srbije.

Na Čankov račun je uputio veliki broj teških uvreda, pa je tako rekao da je lider LSV-a "debelo krme", "smrdljivo podlo djubre", koje je "pored kuće u kojoj živi izgradilo još jednu kuću, da bi u nju mogao da smesti orgulje".

Sergej Trifunović je još rekao da je Čanak, zajedno sa Rasimom Ljajićem i Čedomirom Jovanovićem, "lažni opozicionar", koji je još veći problem za Srbiju od Aleksandra Vučića.

Pristalice vojvodjanske autonomije, koji su nosili i zastave te pokrajine, demonstrativno su napustili skup nakon što je Trifunović uputio veliki broj teških uvreda na račun Vojvodine i Nenada Čanka.