SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TEATAR
 
Messijev život uskoro i u teatru
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 11.10.2018. - 12:22:03
PARIZ - Najpoznatija cirkuska trupa na svijetu "Cirque du Soleil" priprema novu predstavu o životu argentinske nogometne zvijezde Lionela Messija, izvijestio je na internetskim stranicama kanadske cirkuske atrakcije direktor, Daniel Lamarre.

Predstava će se producirati u suradnji s tvrtkom Sony Music i PopArt Music, a na programu cirkusa naći će se 2019.

Cirkus sunca, koji je svojim predstavama diljem svijeta odavno stekao globalnu slavu i ranije je napravio nekoliko predstava utemeljenih na životima poznatih osoba. Tako su kroz ovu umjetničku formu predstavili Beatlese i Michaela Jacksona.

"Osjećaj da će Cirque du Soleil napraviti predstavu o mojem životu i mojoj strasti - nogometu, istodobno je nevjerojatan i totalno neobičan. Moja obitelj obožava ovu cirkusku trupu. Ni najmanje ne sumnjam da će show zadiviti ljude, kao i obično", kazao je Messi u video-snimci objavljenoj na internetskoj stranici trupe.

"Oduševljeni smo što ćemo raditi sa živom legendom i uvjereni da ćemo, prenoseći Messijev život na pozornicu uspjeti emotivno doprijeti do nogometnih navijača i publike", kazao je Lamarre.

Messi (31) je po mišljenju sportskih znalaca nogometni genij koji svojim potezima na terenu često oduševljava i zabavlja publiku, a sada će za to posredno dobiti priliku i u cirkuskoj predstavi.