SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DOČEK
 
Mandžukić tisućama navijača u Brodu: Bez vas ne bismo uspjeli
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 18.07.2018. - 20:57:46
SLAVONSKI BROD - Kao što su i najavili, Brođani su večeras (srijeda) na gradskom Korzu svom Mariju Mandžukiću priredili veličanstven doček.

Dugo su Brođani čekali ovaj trenutak, a danas su ga itekako dobro iskoristiti. Mariju neće bilo lako jer je puno ljudi pokušalo doći do vrijednog autograma ili fotografije. Iako je dolazak najboljeg nogometaša kojeg je Slavonski Brod ikada iznjedrio bio zakazan za 19 sati, najvjerniji su se navijači oko pozornice počeli skupljati već oko 14.30. 

- Ponosan sam kada ovo vidim, bez vas ne bismo uspjeli. Hvala vam na svemu, ovo što ste mi noćas priredili je nevjerojatno. Mi ovo srebro na Svjetskom prvenstvu nismo osvojili sami, osvojili smo ga zajedno s nama. Svaki dan gledali smo vaše navijanje, davali ste nam energiju tako da smo sve ovo zajedno napravili. Moji dojmovi o ovom veličanstvenom dočeku neće se sleći još godinama - rekao je Mandžukić i poželio pjesmu Miroslava Škore "Ne dirajte mi ravnicu" koju je zatim i otpjevao sa slavnim pjevačem.

Na veličanstvenom uspjehu Mariju i njegovim suigračima čestitao je i brodski gradonačelnik Mirko Duspara. Na njegovu inicijativu, brodsko Gradsko vijeće donijelo je prošli tjedan odluku o proglašenju Marija Mandžukića počasnim građaninom grada Slavonskog Broda. Vatrenom napadaču povelja je dodijeljena za izuzetan doprinos u promicanju sporta i imena Slavonskog Broda u zemlji i inozemstvu.

- Mario je izvrstan sportaš i još bolji čovjek s velikim srcem zlatnoga sjaja. U nama će uvijek imati prijatelje i podršku – rekao je Duspara.

Brodski gradonačelnik istaknuo je kako Mandžukićevo ime predstavlja naslijeđe i uzor svim budućim mladim generacijama. Nakon utakmice s Engleskom, Super Mario je razvio hrvatsku zastavu s imenom Slavonskog Broda, što su zabilježile i televizijske kamere.

Foto: Mirela Bačić / Twitter