SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SPEKTAKL
 
Koncert šest rock titana
Autor/izvor: Jurica Ilić
Datum objave: 17.04.2016. - 01:18:13
NEW YORK - Američki mediji donose da su šest titana rock glazbe - The Rolling Stones, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Who i Roger Waters - navodno u završnoj fazi dogovora da zajedno u listopadu nastupe na trodnevnom koncertu u Indiu, Kalifornija od 7. do 9. listopada, piše Los Angeles Times.
Paul McCartney će svirati hitove Beatlesa, a vjerojatno će Bob Dylan i The Rolling Stonesi otvoriti taj mega koncert u petak , subota je dan za Neila Younga i McCartneya kasnije te noći, dok su setovi WHO-a i Pink Floydovca Rogera Watersa biti na zatvaranju u nedjelju.

Los Angeles Times potvrđuje da se planovi za taj mega koncerta "bliže kraju," a mladim menadžer Elliot Roberts govori za te novine, "To je tako posebno na tako mnogo načina, jer nećete dobiti priliku da vidite veličine kao što su ove, možda nikad više. to je vrhunska predstava. Radujem se više nego pred bilo koji drugi show u već dugo vremena. "

Još uvijek neimenovani i nepotvrđeni izvori za taj mega koncert kažu da će biti prvi put da se Dylan i McCartney pojave na istom glazbenom festivalu, piše Los Angeles Times. U srpnju 1985. godine, Dylan, Young, Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood su bili izvođači na Philadelphijskom dijelu Live Aida, a McCartney i je svirao na Wembleyju za koncert u Londonu.