SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAVE
 
Kajin za 3. siječnja najavio sveistarsku veliku koaliciju
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 23.12.2012. - 09:00:00
Zadnja izmjena: 23.12.2012. - 09:47:04
POREČ - IDS-ov saborski zastupnik i potpredsjednik stranke Damir Kajin najavio je večeras da će simbolično 3. siječnja na području Pule potpisati sveistarsku veliku koaliciju.
Kajin je to rekao novinarima u Poreču, gdje se sastao s četrdesetak građana koji ga podupiru, a među kojima su bili Ivan Herak i Stevo Žufić.

Po Kajinovim riječima, uz njega će u toj koaliciji biti SDP, HSU, HNS, SDSS, zatim braniteljske udruge, predstavnici Albanaca, Bošnjaka, Talijana i drugih manjina dodavši kako će razgovarati i s predstavnicima Ladonje.

"Ekipa okupljena oko Jakovčića u strašnoj je panici, jer ih Istra očito više ne želi i svjesni su činjenice da jako loše stoje u anketama", izjavio je Kajin dodavši kako više nema mjesta za politiku "tko je jamio, jamio je".

"Oba dva će pasti" - poručio je Damir Kajin misleći pritom na aktualnog i kandidata za budućeg župana Ivana Jakovčića i Valtera Flega. Dodao je kako svojevoljno neće napustiti IDS jer je, kako je rekao "u toj stranci duže i od Jakovčića i od Flega" a oni neka učine što žele".