SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
LETOVI
 
Flydubai uvodi letove za Podgoricu preko Sarajeva
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.09.2017. - 07:53:39
PODGORICA - Aviokompanija "flydubai" objavila je da od 1. novembra otvara liniju Sarajevo – Podgorica – Dubai.

Letovi će se obavljati dva puta sedmično, objavili su iz ove firme. Putnici će srijedom i subotom moći letjeti između ovih gradova, a "Flydubai" ima dozvolu da prodaje karte za „djelimična putovanja".

To znači da oni koji žele, mogu, na primjer, ići samo do Podgorice i nazad ili iz glavnog grada Crne Gore samo do Dubaija i nazad.
Redovne linije Sarajevo – Dubaji, ponedjeljkom i petkom, ostaju i ove nove bit će dodatci na ruti između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bosne i Hercegovine.

Istovremeno, "Flydubai" će ukinuti svoju liniju za Tivat, jer je sezona ljetnjih odmora završena. „Kompenzira" je linijom koju uvodi s „presijedanjem" u Podgorici, na letu iz Sarajeva i prema Sarajevu.

- S ovim linijama mi svojim klijentima nudimo da bolje upoznaju i Crnu Goru. Interes za letove za Tivat pokazao nam je da putnici žele otkriti ljepote Crne Gore. Drago nam je da u svoju ponudu uključujemo i redovne linije za Podgoricu – izjavio je za medije generalni direktor "Flydubai" Gait al-Gait (Ghaith Al Ghaith). Uvođenjem ove linije, "Flydubai" je po prvi put, nakon dugo vremena, zračnim putem povezao Sarajevo i Podgoricu, izvijestio je Ex-Yu Aviation.