SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
USPJESI
 
Emil Tedeschi: Droga Kolinska ima dobre rezultate, bolje radimo od konkurencije
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 07.07.2012. - 13:19:00
Zadnja izmjena: 07.07.2012. - 16:41:47
LJUBLJANA - Droga Kolinska koja već dvije godine posluje u sklopu Atlantic Grupe ostvaruje dobre rezultate, potvrdio je za STA prvi čovjek grupacije Emil Tedeschi.
- Povećali smo proizvodnju svih ključnih robnih marki - Barcaffe, Argeta, Donat i Cocta uz dodatak da proizvodnja ostaje na sve četiri lokalcije u Sloveniji u koje će i dodatno ulagati.

Rekao je da su iznimno ponosni što su uspjeli preuzeti Drogu kolinsku.

- Danas smo jedna kompanija i pokušavamo dijeliti jednake vrijednosti i korporativnu kulturu, rekao je Tedeschi.

Dodatna ulaganja omogućuje i prodaja nekretnina Droge Kolinske koje nisu u upotrebi i nisu primjerene za središnju djelatnost Atlantic Grupe. Tako se trenutno u procesu prodaje nalaze dvije nekretnine u Ljubljani i jedna u Izoli.

- To nema veze sa zatvaranjem proizvodnje, upravo suprotno, tvrdi Tedeschi.

Pojasnio je da sve robne marke koje Droga Kolinska proizvodi u Sloveniji, povećavaju svoj tržišni udjel. Dobro ide i robnim markama koje su bile dio Droge Kolinske u Srbiji.

Tedeschi je posebno zadovoljan izvedbom novog brenda Cockta rossa. U rujnu počinju s prodajom Argete i na španjolskom tržištu gdje Tedeschi očekuje dobar rezultat.

- I u vrijeme recesije, dok cijelo tržište pada, povećavamo tržišni udjel, što znači da radimo bolje od naših takmaca, zadovoljno zaključuje Tedeschi.