SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
REAKCIJE
 
Dinamo predao dokumentaciju PNUSKOK-u
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 04.04.2014. - 13:29:07
ZAGREB - Građanski nogometni klub Dinamo već je predao istražnim organima zatraženu dokumentaciju vezanu uz van sudsku nagodbu sklopljenu između Zagrebačkog Holdinga i kluba rekao je danas Hini glasnogovornik kluba Vedran Attias napomijući da su službeni stav o tom pitanju dali u priopćenju na službenim stranicama kluba.
"S obzirom na napise u pojedinim medijima u vezi odnosa GNK Dinamo i ZG Holdinga klub želi obavijestiti javnost i navijače kako je na službeni zahtjev PNUSKOK-a predao svu zatraženu dokumentaciju vezanu uz van sudsku nagodbu sklopljenu između ZG Holdinga i kluba", stoji u priopćenju Dinama.

Državno odvjetništvo već nekoliko je dana u zgradi Zagrebačkog Holdinga. Iako se provjerava brojna dokumentacija i postupa i po onim slučajevima u kojima su iz samog Holdinga podizali prijave, neslužbenose  doznaje kako su istražiteljima u fokusu interesa sponzorski ugovori s Dinamom.Riječ je o starom slučaju koji je svoj epilog doživio lani izvansudskom nagodbom po kojoj je Holding pristao Dinamu isplatiti 15 milijuna kuna kroz šest mjeseci. Tih 15 milijuna kuna sada su pod posebnim interesom odvjetništva.

Podsjetimo, Robni terminali, Zagrebački velesajam, Gradska plinara i sam Holding reklamirali su se na stadionu u Maksimiru što ih je godišnje koštalo 7,5 milijuna kuna - tri su rate platili za onu posljednju više novaca nisu imali.