SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Coutinho u Bayernu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 16.08.2019. - 22:35:33
BARCELONA - Philippe Coutinho nije u sastavu Barcelone za susret s Athletic Bilbaom - više španjolskih medija tvrdi da je samo pitanje sata kada će biti posuđen Bayernu.

"Postoji načelni dogovor s Bayernom, da", rekao je Barcelonin direktor Guillermo Amor neposredno uoči okršaja između Athletic Bilbaa i Barcelone na startu nove sezone u La Ligi.

Coutinho se nije našao među igračima Barcelone koji su konkurirali za okršaj u Bilbau, a prema svemu sudeći čini se kako je njegov dolazak pod Kovačevu pasku pitanje trenutka. Vjeruje se da će u München stići na jednogodišnju posudbu.

O mogućem odlasku Coutinha iz Barcelone nagađa se od početka prijelaznog roka, a ranije je Brazilac odbio odlazak u Tottenham.

Bayern je u potrazi za pojačanjima na bokovima od odlaska Arjena Robbena i Francka Riberyja iz kluba, a prvotna želja, dolazak Leroya Sanea, propala je zbog njegove ozljede. U međuvremenu je Bayern doveo Ivana Perišića, a sada dolazi i igrač kojeg je Barcelona Liverpoolu platila 145 milijuna eura u siječnju 2018. godine.