SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POTEZI
 
Butković poništio natječaje za direktore zračnih luka i HKZP-a
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 29.07.2016. - 18:44:41
ZAGREB - Tehnički ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković pokrenuo je u petak postupak poništenja svih natječajnih postupaka za odabir predsjednika odnosno člana uprava zračnih luka i u Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe (HKZP).

U kratkom priopćenju iz Ministarstva navodi se je tehnički ministar Butković, iz nadležnosti resornog ministarstva te u svojstvu skupštine trgovačkih društava, pokrenuo postupak poništenja svih natječajnih postupaka za odabir predsjednika, odnosno člana uprava trgovačkih društava, koji su objavljeni u Narodnim novinama br. 69/2016 od 27. srpnja 2016. godine.

Riječ je o javnim natječajima za izbor i imenovanje čelnika zračnih luka u Dubrovniku, Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli, Zadru te u Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe.
Natječaje je raspisao Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) na temelju Uredbe o kriterijima za provedbu postupaka odabira i imenovanja predsjednika i članova uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku.