SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OPORAVAK
 
Bata Živojinović opet prohodao
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.12.2012. - 09:39:09
BEOGRAD - Čuveni glumac Velimir Bata Živojinović uspešno se oporavlja u banji Setlers od posledica moždanog udara, koji je doživeo početkom leta.
Kako prenosi "Kurir", popularni Valter je poslednje tri nedelje proveo u lečilištu u Mladenovcu, i pritom se ugojio deset kilograma. Takođe, Bata je počeo da hoda bez pomagala i lakše komunicira.

Lekari su ubeđeni da je legendarni glumac pregurao težak period i da će se potpuno oporaviti do proleća ako nastavi da se bori kao do sada.

- Velimir nas je sve ovde pozitivno iznenadio. Kod nas je oko tri nedelje i uskoro produžavamo zahtev da ostane ovde. Bata se još prvog dana aktivno uključio u program i njegov napredak je vidljiv. Terapeut dolazi ujutru i posle podne, sad smo mu uveli i neke nove strujne terapije. Počeo je da hoda i ne koristi uvek pomagala. Takođe, ono što nas mnogo raduje je što lepo jede i ugojio se, videćete i sami kad dođete. Njegov napredak utiče i na raspoloženje, pa je dosta vedriji i veseliji. Lepše komunicira. Međutim, brzo se umara i onda odspava po nekoliko sati dnevno, ali čim se probudi, opet mu je osmeh na licu – rekla je doktorka Snežana Draganac za "Kurir", koja je dodala da Batina supruga Lula brine o njemu kao o detetu.

- Kad dođe, Lula ostane dugo sa njim u apartmanu. Bata je pod lekarskim nadzorom 24 sata i zaista mu ništa ne fali kod nas – zaključila je doktorka Draganac.