SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NA BRANIKU SRPSTVA
 
Bata Živojinović: Angelini Jolie zabraniti dolazak u Srbiju
Autor/izvor: SEEbiz / Blic
Datum objave: 20.01.2012. - 13:29:37
BEOGRAD - Film Angeline Jolie o ratu u Bosni "U zemlji krvi i meda" već izaziva velike reakcije u regiji.
Holivudsku glumicu u Srbiji već optužuju da je napravila "anti-srpski" film, “tako da njen dolazak u našu zemlju postaje sve neizvjesniji”. piše beogradski Blic.

Angelina planira doći na premijeru svog ostvarenja u Beogradu 23. veljače, ali neki istaknuti glumci misle da to i nije baš pametno.

Glumac Velimir Bata Živojinović kaže da to neće proći tako lako:

“Zar moram komentirati te budalaštine? To su kretenizmi! Pa to je strašno. Ja joj ne bih dao da dođe, ne bih je pustio. Tko njoj uopće dozvoljava da dođe poslije toga što radi, što će nam?! Ni kod nas joj ne treba priređivati doček i ukazivati joj poštovanje. Neka je prime te budale koje kažu da je dobrodošla ovdje”, kazao je čuveni glumac za Kurir, prenosi Blic.

Američka glumica je u intervjuu za “Glas Amerike” izjavila da su reakcije publike na film “U zemlji krvi i meda” ispunile njena očekivanja, posebno u Sarajevu gdje je prikazan pretpremijerno.

- Nemamo još datum za premijeru u Beogradu, ali se nadam da smo pozvani. Znam da je ovo teška tema, ali se ipak nadam da ćemo biti pozvani, kazala je Jolie.