SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Barcelona želi dovesti Sergija Ramosa
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 06.04.2013. - 22:24:42
BARCELONA - Barcelona će ovog ljeta pojačati obranu, a ponudu će poslati i Realovom Sergiju Ramosu, piše El Mundo Deportivo.
O njegovom se imenu potiho špekuliralo zadnjih tjedana, nakon što je Gerard Pique rekao da bi njegov kolega iz reprezentacije sigurno bio pojačanje za Barcu. Pričeo  prelascima između ova dva kluba rijetko se mogu shvatiti ozbiljno, ali izgleda da ovaj put ima nečeg više od pukih naklapanja.

Razlog njima su i neslaganja braniča s vodstvom Reala, konkretno s trenerom Mourinhom, no on pak odlazi ovog ljeta pa tih problema više neće biti. Ipak, Barceloni ta činjenica, kao i Ramosov ugovor koji traje do 2017., neće predstavljati problem.

Dodajmo i kako El Mundo Deportivo sugerira Barci da baci pogled na Raphaela Varanea uz objašnjenje kako je "odštetna klauzula samo 30 milijuna eura što nije puno za igrača te kvalitete".

Ostali obrambeni "pickovi" Barcelone su Dortmundov Mats Hummels, Thiago Silva iz PSG-a, Vincent Kompany iz Manchester Cityja te Liverpoolov Danny Agger.