SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Barcelona spremna prodati Coutinha
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 02.04.2019. - 16:06:20
BARCELONA - Barcelona je nakon očajne sezone spremna prodati Philippea Coutinha, doznaje katalonski Sport.

Coutinho je stigao u Barcelonu u siječnju prošle godine za 110 milijuna eura plus 40 milijuna kroz moguće bonuse (dio bonusa je već isplaćen Liverpoola), ali na Camp Nou nikoga nije fascinirao. Odigrao je u Primeri ukupno 45 utakmica i postigao 12 golova.

"Njegovi agenti imaju zadatak pronaći klub koji ima 130 milijuna eura, koliko Barcelona traži za njega", piše Sport i otkriva da se dva kluba izdvajaju u tom slučaju.

Riječ je o PSG-u, koji je Coutinha pokušao dovesti još 2017. godine, te o Chelseaju koji u Brazilcu vidi buduću zvijezdu kluba i nasljednika Edena Hazarda ako Belgijac ode u Real. Chelsea ima zabranu dovođenja igrača u prijelaznom roku, ali ako žalbom uspije odgoditi sankcije, onda će londonski klub sigurno u sljedećem prijelaznom roku pokušati dovesti što više kvalitetnih igrača.

"Coutinho bi bio sretan igrati na Stamford Bridgeu sa svojim sunarodnjacima Emersonom, Jorginhom, Willianom i Davidom Luizom. Sigurno će Coutinho biti prioritet Chelseaju ako bude mogao dovesti nove igrače."

Katalonci otkrivaju i da je za Coutinha zainteresiran Manchester United koji se sve više raspituje oko budućnosti Brazilca na Camp Nouu.