SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POSLOVI
 
Atlanticu distribucija Red Bulla u Srbiji
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 14.12.2017. - 12:57:00
Zadnja izmjena: 14.12.2017. - 17:04:53
ZAGREB - Atlantic grupa potpisala je s Red Bullom ugovor o distribuciji toga energetskog napitka u Srbiji, a nositelj ugovora, čija se godišnja vrijednost kreće oko 4,5 milijuna eura, je Atlanticova distribucijska tvrtka Atlantic Brands, izvijestio je Atlantic u četvrtak.

Austrijski Red Bull, vlasnik istoimenog brenda, u Atlanticu je prepoznao strateškog partnera s kojim može ostvariti ambiciozne poslovne ciljeve, navodi se u priopćenju Atlantica.

Kako se ističe, ugovor s Red Bullom označava nastavak širenja distribucijskog portfelja, u skladu s očekivanjima i najavama.

Atlantic Brands vodeći je distributer robe široke potrošnje na teritoriju Srbije, sa širokim portfeljom istaknutih brendova. U vlastitom proizvodnom asortimanu uz ostale su Štark, Smoki, Argeta, Barcaffe, Cedevita i Cockta kao i renomirani principali kao što su Rauch, Becutan-Alkaloid te proizvođač žestokih pića Beam Santory.

Potpredsjednik Atlantic Grupe za distribuciju Srećko Nakić kazao je da je za sklapanje novog partnerstva presudan značaj uz snagu asortimana imala visoka razina razvoja distribucijske mreže, odlična pokrivenost distribucijskih kanala, osobito u maloprodaji i HoReCa segmentu, razvijeni odnosi s ključnim kupcima i ukupna razina distribucijske usluge koju je Atlantic razvio tijekom 26 godina poslovanja.