SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
NAJAVE
 
Atlanticova tvornica u Novoj Gradišci otvara se početkom 2015.
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 27.09.2014. - 19:27:39
ZAGREB - Završetak radova na gradnji tvornice za proizvodnju energetskih pločica "Multipower" Atlantic grupe u Novoj Gradiški, započeti u srpnju ove godine, planiran je za kraj listopada.
Početak probne proizvodnje planiran je za početak iduće godine, piše Večernji list. Zaposleno je i prvih tridesetak djelatnika, a daljnje zapošljavanje očekuje se uskoro. Projekt je vrijedan 120 milijuna kuna koji će u prvoj godini proizvodnje otvoriti 50, a uz planirani rast poslovanja u konačnici 160 novih radnih mjesta.
 
- U Novoj Gradiški naišli smo na iznimno razumijevanje i susretljivost predstavnika lokalne zajednice. Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici proširenjem vlastitog poslovanja pridonijeti razvoju ove poslovne zone, rekao je Večernjem listu Emil Tedeschi.
 
U Industrijskom parku u Novoj Gradiški ishođenjem građevinske dozvole i potpisom glavnog ugovora stvorene su i pretpostavke za realizaciju druge velike ovogodišnje investicije. Riječ je o ulaganju samoborske tvrtke "Klimaoprema" u gradnju nove tvornice za proizvodnju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore.